Bruut ontwerp multimedia design

Home

Bruut ontwerp

Nsplein 16

5014 DA Tilburg

 

013-5437681

 

info@bruut.com

www.bruut.com


Sinds 2003 maakt Bruut ontwerp zich hard voor heldere vormgeving, functioneel ontwerp en een praktische uitvoering. Wij ontwerpen, bedenken, programmeren, creëren en inspireren vanuit een klein hecht team. Het liefst werken wij samen met onze klanten aan opdrachten om zo tot een co-creatie te komen. Bruut ontwerp kiest daarin voor een persoonlijke benadering van haar klanten en verkoopt geen gebakken lucht. Wij kunnen klanten voorzien van een ruim assortiment aan multimediale uitingen. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven waarmee we graag samenwerken als dat nodig is. Zo nu en dan initiëren we een kunstzinnig experiment en geven we gastlessen aan HBO-studenten, dit houdt ons fris en bij de tijd.

 

Helder, persoonlijk, veelzijdig en steeds weer een bruut ontwerp.


Bruut maakte werk voor:


iPad toepassing Van Abbemuseum Eindhoven

Voor de tentoonstelling Lissitzky – Kabakov, Utopie en werkelijkheid in het Van Abbemuseum hebben we een iPad-toepassing en projectwebsite gemaakt. Het doel van de app is om de blik van de bezoekers te verruimen met meerdere perspectieven. Per zaal zijn er video's te bekijken die allemaal een ander licht schijnen op het thema; Sociaal historisch, persoonlijke ervaringen of een intuïtieve kennismaking via de geluiden in een soundscape.

Ook kunnen bezoekers eigen verhalen en ervaringen achterlaten die terug te vinden zijn op de projectwebsite van de expositie. En als een bezoeker de video's op zaal wil bekijken kan deze terecht op de mobiele versie van de website.

 

Video's door sietsebruggeling.tv.

 

concept | vormgeving | realisatie

iPad project Van Abbemuseum
iPad project Van Abbemuseum
iPad project Van Abbemuseum
iPad project Van Abbemuseum
sitemap | algemene voorwaarden