Bruut ontwerp multimedia design

Home

Bruut ontwerp

Nsplein 16

5014 DA Tilburg

 

013-5437681

 

info@bruut.com

www.bruut.com


Sinds 2003 maakt Bruut ontwerp zich hard voor heldere vormgeving, functioneel ontwerp en een praktische uitvoering. Wij ontwerpen, bedenken, programmeren, creëren en inspireren vanuit een klein hecht team. Het liefst werken wij samen met onze klanten aan opdrachten om zo tot een co-creatie te komen. Bruut ontwerp kiest daarin voor een persoonlijke benadering van haar klanten en verkoopt geen gebakken lucht. Wij kunnen klanten voorzien van een ruim assortiment aan multimediale uitingen. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven waarmee we graag samenwerken als dat nodig is. Zo nu en dan initiëren we een kunstzinnig experiment en geven we gastlessen aan HBO-studenten, dit houdt ons fris en bij de tijd.

 

Helder, persoonlijk, veelzijdig en steeds weer een bruut ontwerp.


Bruut maakte werk voor:


Bibliotheek Midden-Brabant

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Biblioitheek Midden-Brabant heeft Bruut ontwerp samen met Kaftwerk een concept ontwikkeld om het verleden, het heden en de toekomst te vieren met de lezers van de bibliotheek.

 

De initiele vraag om een e-zine vorm te geven is uitgebreid met een fysieke component in de vorm van een interactieve installatie waar men kan nadenken over de toekomst, kan lezen over het verleden en het heden kan vastleggen.

 

Kowbedaux hielp mee met de realisatie van het meubel en Marcel Groenewegen was verantwoordelijk voor de tekstuele inhoud.

 

concept | technische realisatie

Bibliotheek MB
Bibliotheek MB
Bibliotheek MB
sitemap | algemene voorwaarden