Bruut ontwerp multimedia design

Home

Bruut ontwerp

Nsplein 16

5014 DA Tilburg

 

013-5437681

 

info@bruut.com

www.bruut.com


Sinds 2003 maakt Bruut ontwerp zich hard voor heldere vormgeving, functioneel ontwerp en een praktische uitvoering. Wij ontwerpen, bedenken, programmeren, creëren en inspireren vanuit een klein hecht team. Het liefst werken wij samen met onze klanten aan opdrachten om zo tot een co-creatie te komen. Bruut ontwerp kiest daarin voor een persoonlijke benadering van haar klanten en verkoopt geen gebakken lucht. Wij kunnen klanten voorzien van een ruim assortiment aan multimediale uitingen. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven waarmee we graag samenwerken als dat nodig is. Zo nu en dan initiëren we een kunstzinnig experiment en geven we gastlessen aan HBO-studenten, dit houdt ons fris en bij de tijd.

 

Helder, persoonlijk, veelzijdig en steeds weer een bruut ontwerp.


Bruut maakte werk voor:


Count on me

Count on me is een rekenspel met een flat vol vreemde bewoners. In opdracht van VO-content heeft Bruut onwerp een spel bedacht dat door leerlingen van het voortgezet onderwijs gespeeld kan worden om het hoofdrekenen naar een hoger niveau te tillen.

 

Elke etage heeft een eigen niveau. Elke kamer een bewoner met een eigen wens. Door te rekenen en de wensen te vervullen scoor je hogere punten en kun je je flat customisen tot een fantastisch bouwwerk.

De kamers, elementen en interface zijn door ons vorm gegeven. De hoofden zijn van de hand van Ivo van Leeuwen. Coördinatie door ScalaMedia en realisatie door Learning Online.

 

Het spel is alleen toegankelijk voor scholen met een abonnement.

 

spelconcept | vormgeving

Count on me
Count on me
Count on me
Count on me
sitemap | algemene voorwaarden