Bruut ontwerp multimedia design

Home

Bruut ontwerp

Nsplein 16

5014 DA Tilburg

 

013-5437681

 

info@bruut.com

www.bruut.com


Sinds 2003 maakt Bruut ontwerp zich hard voor heldere vormgeving, functioneel ontwerp en een praktische uitvoering. Wij ontwerpen, bedenken, programmeren, creëren en inspireren vanuit een klein hecht team. Het liefst werken wij samen met onze klanten aan opdrachten om zo tot een co-creatie te komen. Bruut ontwerp kiest daarin voor een persoonlijke benadering van haar klanten en verkoopt geen gebakken lucht. Wij kunnen klanten voorzien van een ruim assortiment aan multimediale uitingen. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven waarmee we graag samenwerken als dat nodig is. Zo nu en dan initiëren we een kunstzinnig experiment en geven we gastlessen aan HBO-studenten, dit houdt ons fris en bij de tijd.

 

Helder, persoonlijk, veelzijdig en steeds weer een bruut ontwerp.


Bruut maakte werk voor:


Grafische natuur

Zowel in 2008 als in 2015 hebben we voor het Graphic Design Festival Breda een affiche ontworpen voor de poster projecten. Deze unieke werken waren verspreid over de stad te zien tijdens het festival.

 

in 2015 gaven we antwoord op de vraag "What do we do?" door de toeschouwer letterlijk te laten ervaren wat de kern van een affiche is.

De inzending van 2008 bracht een stukje "grafische natuur" in de stad. Voor deze poster hebben wij het lettertype "Graphic Nature" ontwikkeld.

 

concept | vormgeving | typografie

Graphic Design Festival Breda
Graphic Design Festival Breda

2008

Graphic Design Festival Breda

Graphic Design Festival Breda
Graphic Design Festival Breda
sitemap | algemene voorwaarden