Bruut ontwerp multimedia design

Home

Bruut ontwerp

Nsplein 16

5014 DA Tilburg

 

013-5437681

 

info@bruut.com

www.bruut.com


Sinds 2003 maakt Bruut ontwerp zich hard voor heldere vormgeving, functioneel ontwerp en een praktische uitvoering. Wij ontwerpen, bedenken, programmeren, creëren en inspireren vanuit een klein hecht team. Het liefst werken wij samen met onze klanten aan opdrachten om zo tot een co-creatie te komen. Bruut ontwerp kiest daarin voor een persoonlijke benadering van haar klanten en verkoopt geen gebakken lucht. Wij kunnen klanten voorzien van een ruim assortiment aan multimediale uitingen. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven waarmee we graag samenwerken als dat nodig is. Zo nu en dan initiëren we een kunstzinnig experiment en geven we gastlessen aan HBO-studenten, dit houdt ons fris en bij de tijd.

 

Helder, persoonlijk, veelzijdig en steeds weer een bruut ontwerp.


Bruut maakte werk voor:


LetterLust XL

26 vormgevers en 26 schrijvers uit Brabant zijn uitgenodigd om, onafhankelijk van elkaar, hun interpretatie van een letter van het alfabet te geven. In woord en beeld: 2D, 3D of geanimeerd.

Bruut ontwerp nam de letter Q onder handen en kwam met deze illustratieve oplossing om de Q veelvuldiger in te zetten in het Nederlanse taalgebruik.

Het resultaat werd geëxposeerd in poppodium 013 als onderdeel van TiLT tijdens de Boekenweek van 2013. Het project is vervolgens gedocumenteerd op deze website.

LetterLust XL is een initiatief van Kaftwerk in samenwerking met TiLT

 

illustratie | concept

LetterLust XL
LetterLust XL
LetterLust XL
sitemap | algemene voorwaarden