Bruut ontwerp multimedia design

Home

Bruut ontwerp

Nsplein 16

5014 DA Tilburg

 

013-5437681

 

info@bruut.com

www.bruut.com


Sinds 2003 maakt Bruut ontwerp zich hard voor heldere vormgeving, functioneel ontwerp en een praktische uitvoering. Wij ontwerpen, bedenken, programmeren, creëren en inspireren vanuit een klein hecht team. Het liefst werken wij samen met onze klanten aan opdrachten om zo tot een co-creatie te komen. Bruut ontwerp kiest daarin voor een persoonlijke benadering van haar klanten en verkoopt geen gebakken lucht. Wij kunnen klanten voorzien van een ruim assortiment aan multimediale uitingen. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven waarmee we graag samenwerken als dat nodig is. Zo nu en dan initiëren we een kunstzinnig experiment en geven we gastlessen aan HBO-studenten, dit houdt ons fris en bij de tijd.

 

Helder, persoonlijk, veelzijdig en steeds weer een bruut ontwerp.


Bruut maakte werk voor:


Praatpaal

Voor de drie zalen van Theaters Tilburg heeft Bruut ontwerp, in samenwerking met Kow art productions en Plug & Play, interactieve reactiezuilen ontwikkeld. Het publiek van de schouwburg, de concertzaal en de studio, kan na afloop van de voorstelling een reactie achterlaten op bordjes. Samen met de reactie kunnen ze een foto laten maken door de Podium Praat zuilen. De foto's worden vervolgens online gezet en gelabeld.

 

Podium Praat zorgt voor extra beleving, feedback voor Theaters Tilburg en een extra contactmoment wanneer de bezoeker thuis de foto's terug kijkt.

 

concept | vormgeving | realisatie

Podium Praat
Podium Praat
Podium Praat
Podium Praat
sitemap | algemene voorwaarden